Julefrokost

Hold firmaets årlige julefrokost hos DitEvent i helt unikke rammer på vores store Tee Pee lejr ved Hærvejen Eller i vores hyggelige Staklade. Overgå dine kollegers forventninger til årets julefrokost, og lad os forkæle jer med god mad og god musik i fantastiske omgivelser.

Der er dækket op i Stakladen eller den store træ Tee Pee, hvor brændeovnen sørger for varmen. Udenfor er pladsen oplyst af levende lys og bål, og vi har varmet godt op i vores store udendørs træbadekar og vores udendørs sauna.

Program:

Vi kan hente jer i bus på jeres firmaadresse.

17:30 I ankommer til Stakladen eller Tee Pee lejren, hvor I naturligvis er aftenens eneste selskab. Vi har tændt op i bålet, og vores store træbadekar er ved at blive varmet godt op.

18:00 Indenfor er der dækket op med hvide duge og trearmede lysestager, og kokken er klar med den store julebuffet bestående af: Marineret sild med hjemmelavet karrysalat – Gravad laks med sennepsdressing – Fiskefilet med remoulade og citron.

Leverpostej med champions – Ribbenssteg med rødkål – Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler – Gammeldags æbleflæsk – Sylte

Ris á la mande med kirsebærsauce og oste med oliven og frisk frugt.

Fra drikkevarebuffeten serveres der øl, sodavand, kildevand, rød- og hvidvin, og det er også muligt at få en snaps til silden.

20:00 Festen fortsætter efter middagen. Indenfor sørger vores guitarrist for, at den festlige stemning er i top, og udenfor er det muligt at nyde en cognac og en cigar i det store opvarmede træbadekar, eller man kan nyde en tur i Tee Pee lejrens sauna med udsigt til bålet.

Vi sørger for, at der er fyldt godt op på drikkevarebuffeten under hele arrangementet, og i løbet af aftenen vil der også blive sat kaffe, te og lidt sødt frem på buffeten.

01:00 Arrangementet er nu slut, og bussen er klar til at køre jer tilbage til startstedet eller evt. ind til byen, hvor festen kan fortsætte hele natten. Fortsætter I festen på HumleChok i Silkeborg, giver HumleChok den første fadøl.