AdventureGolf og FodboldGolf i Silkeborg. Anlægget er åbent, men vis hensyn og hold afstand

Adresse: Sepstrupvej 36, 8653 Them – Mail: nanna@ditevent – M: 2982 4241

Klik her for priser og åbningstider

Kom og spil AdventureGolf og FodboldGolf på vores store anlæg ved Silkeborg. Anlægget omfatter Nordeuropas største AdventureGolfbane på 12 huller, samt en 18 hullers FodboldGolfbane. Hullerne til både AdventureGolf og FodboldGolf er spredt ud i et naturskønt område på 3,5 hektar, og i hver sin ende af området er der store terrasser med grill og borde og bænke, samt adgang til toiletforhold.

Når I har betalt i indgangen er det op til jer selv, hvor mange af anlæggets forskellige aktiviteter, I ønsker at benytte, og hvor længe I har lyst til at blive. Turen rundt på AdventureGolfbanen er ca. 1,3 km lang, når man benytter stien, der er anlagt mellem hullerne. Turen rundt på FodboldGolfbanen er ca. 1,7 km. lang, og hver aktivitet kan gennemføres på ca. 1,5 timer. Ved terrassen ved indgangen kan man desuden spille Beach Volley, Petanque, Strandfodbold, Basket, Bordfodbold og Pool.

 

 

 

 

 

Om AdventureGolf

AdventureGolf er en form for minigolf, hvor hullerne er udformet som på en rigtig golfbane blot mindre. Banerne er belagt med kunstgræs med naturlige forhindringer som kampesten, vand, vegetation og niveauforskelle på fairway og green. 

Spillet appellerer i høj grad til familier, men drevne golfspillere bliver også udfordret på deres puttingteknik rundt på banens 12 huller, der er spredt ud i et skønt naturområde på 3,5 hektar. Rundt om på området kan man holde en pause på de terrasseområder, der er anlagt til samme formål. Her kan man nyde sin medbragte mad og drikkevarer og evt. tænde op i kulgrillen og nyde udsigten til anlægget og naturen.

AdventureGolf spilles i grupper á max. 4 personer. Alle grupper medbringer et scorekort på banen. Reglerne for adventureGolf står printet på kortet.