AdventureGolf og FodboldGolf i Silkeborg.

Anlægget er åbent, men vis hensyn, brug håndsprit og hold afstand 

Adresse: Sepstrupvej 36, 8653 Them – Mail: nanna@ditevent – M: 2982 4241

KLIK HER FOR PRISER OG ÅBNINGSTIDER

Kom og spil AdventureGolf og FodboldGolf på vores store anlæg ved Silkeborg. Anlægget omfatter Nordeuropas største AdventureGolfbane på 12 huller, samt en 18 hullers FodboldGolfbane. Hullerne til både AdventureGolf og FodboldGolf er spredt ud i et naturskønt område på 3,5 hektar, og i hver sin ende af området er der store terrasser med grill og borde og bænke, samt adgang til toiletforhold. Toiletterne er dog lukket om vinteren på grund af frost.

Når I har betalt i indgangen er det op til jer selv, hvor mange af anlæggets forskellige aktiviteter, I ønsker at benytte, og hvor længe I har lyst til at blive. Turen rundt på AdventureGolfbanen er ca. 1,3 km lang, når man benytter stien, der er anlagt mellem hullerne. Turen rundt på FodboldGolfbanen er ca. 1,7 km. lang, og hver aktivitet kan gennemføres på ca. 1,5 timer. Ved terrassen ved indgangen kan man desuden spille Beach Volley, Petanque, Basket, Bordfodbold og Pool.

 

 

 

 

 

Om AdventureGolf

AdventureGolf er en form for minigolf, hvor hullerne er udformet som på en rigtig golfbane blot mindre. Banerne er belagt med kunstgræs med naturlige forhindringer som kampesten, vand, vegetation og niveauforskelle på fairway og green. 

Spillet appellerer i høj grad til familier, men drevne golfspillere bliver også udfordret på deres puttingteknik rundt på banens 12 huller, der er spredt ud i et skønt naturområde på 3,5 hektar. Rundt om på området kan man holde en pause på de terrasseområder, der er anlagt til samme formål. Her kan man nyde sin medbragte mad og drikkevarer og evt. tænde op i kulgrillen og nyde udsigten til anlægget og naturen.

AdventureGolf spilles i grupper á max. 4 personer. Alle grupper medbringer et scorekort på banen. Reglerne for adventureGolf står printet på kortet. Det tager en gruppe på 4 personer ca. 1,5 time at gå banens 12 huller.

Om FodboldGolf

FodboldGolf er, som navnet antyder, golf med en fodbold og tilsvarende større huller naturligvis.
Bolden spilles rundt på banens 18 huller med benene frem for en kølle, men ellers er princippet det samme som i golf og minigolf. Det gælder om at få bolden i hul med færrest muligt antal spark. Det er et spil for alle, der har lyst til at have det sjovt i det fri.

DitEvent.dk anlagde Danmarks første 18 hullers fodboldgolfbane ved Silkeborg i 2005. Senere har vi etableret yderligere to anlæg i hhv. Odense og Middelfart. Alle tre anlæg har gennemgået omfattende renovering i årene 2018-2020.

For at bevare en godt flow i spillet, går man banen i grupper á max. 6 personer og det tager ca. 1,5 time for 6 personer at gå alle banens 18 huller. I indgangen tager hver gruppe ét scorekort og hver spiller én bold. Reglerne for spillet står på scorekortet.