AdventureGolf Silkeborg

Så sker det!

I løbet af august, september og oktober 2019 etablerer vi Europas største AdventureGolf anlæg på vores ejendom ved Silkeborg på Sepstrupvej 36, 8653 Them. Anlægsarbejdet skrider godt frem, og vi er nu sikre på, at vi kan byde jer velkommen til en “snigpremiere” torsdag d. 10. oktober og fremefter. Der vil stadig være småting, der ikke er helt på plads endnu, men vi håber, at I vil bære over med lidt byggerod 🙂

På anlægget har vi stadig vores store 18 hullers FodboldGolfbane, Beach Volley, StrandFodbold, Petanque og Basket. Når I har betalt i indgangen, står det jer frit for, hvor mange af anlæggets aktiviteter I vil benytte, og hvor lang tid I vil tilbringe på anlægget. Der er aktiviteter til mange timers sjov og hygge i det fri.

Klik her for priser og praktisk info

Til foråret 2020 holder vi en officiel indvielse af anlægget, så hold jer opdateret her på siden eller følg os på Facebook.

 

 

 

 

Om AdventureGolf

AdventureGolf er en form for minigolf, hvor hullerne er udformet som på en rigtig golfbane blot mindre. Banerne er belagt med kunstgræs med naturlige forhindringer som kampesten, vand, vegetation og niveauforskelle på fairway og green. 

Spillet appellerer i høj grad til familier, men drevne golfspillere bliver også udfordret på deres puttingteknik rundt på banens 12 huller, der er spredt ud i et skønt naturområde på 3 hektar. Rundt om på området kan man holde en pause på de terrasseområder, der er anlagt til samme formål. Her kan man nyde sin medbragte mad og drikkevarer og evt. tænde op i kulgrillen og nyde udsigten til anlægget og naturen.