E-handelsbetingelser

DitEvent.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Betaling Alle priser oplyst i DitEvent.dk´s online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte kreditkort eller Mobile Pay i betalingsvinduet.

Informationer om handel på Internettet: Du kan trygt handle på Internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via Internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger, skal forholde dig til betalinger på nettet på www.forbrug.dk.

Booking og levering: Ved online betaling af depositum, bliver dette trukket med det samme. Du vil ved booking og betaling af depositum for reservation af en ferietur i prærievogn modtage en ordrebekræftelse/kvittering for dit køb. Ordrebekræftelse/kvittering kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Restbeløbet for bestilling/booking af en ferietur i prærievogn faktureres med forfald d. 1. juni i året for feriens afholdelse. Dog forfalder faktura på restbeløb senest 14 dagen inden turens start, hvis turen starter mindre end 14 dage efter 1. juni. Faktura på restbeløb samt øvrig nødvendig information fremsendes pr. email efter din booking er registreret og betalt.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst til DitEvent.dk på mødetidspunktet på afgangsdagen (og afsluttes ved afrejse på hjemkomstdagen). Begge disse tidspunkter oplyses i materiale som efter booking fremsendes via email, såfremt korrekt emailadresse er oplyst ved booking. Afgangsdag og mødetidspunkt er IKKE vejledende. Ankommer man senere en det angivne mødetidspunkt kan DitEvent.dk ikke garantere, at jeres ferietur kan gennemføres som bestilt.

Fortrydelsesret og refusion: Køb af en ferietur i prærievogn er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven jf. § 18, stk. 2, pkt. 12. Dog giver DitEvent.dk mulighed for at køb kan fortrydes ind til 14 dage efter dato for bestilling/booking af ferietur i prærievogn. Ved afbestilling senere end 14 dage efter bestilling mistes det indbetalte depositum.

Registrering af oplysninger: DitEvent.dk registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke til trediepart og bruges ikke til markedsføring til private.

Ansvar: Enhver som deltager i DitEvent.dk´s aktiviteter deltager helt på eget ansvar. Vi henviser til egen familie- eller ulykkeforsikring evt. særskilt rejseforsikring. Vogne og heste er almindeligt ansvarsforsikrede.