Arrangement 1: “Kan du lege?”

Deltager antal: 30-250 personer.referencer

Arrangementet er meget velegnet til firmaer, som gerne vil have en aktiv dag i det fri, hvor formålet er at hygge sig sammen i anderledes rammer.

Det er en aktiv dag, hvor alle kan deltage uanset alder og fysik.

Program:

Vi kan hente jer i bus

11.30: I ankommer til DitEvent.dk. Deltagerne er på forhånd delt ind i hold, og efter en kort introduktion begynder dagens program. Første aktivitet er FodboldGolf, hvor deltagerne tester deres evner på vores 18 hullers FodboldGolfbane. Vi har sørget for, at hvert hold har en trækvogn med kølige drikkevarer med på turen rundt på de 18 huller.

13:00 Alle holdene er tilbage på terrassen ved Stakladen. Vi serverer nu forskellige slags sandwich, øl, sodavand og vand. Alt efter vejret kan frokosten nydes på terrassen eller inde i Stakladen.

Efter frokost dyster holdene videre i en masse sjove og ”skæve aktiviteter der appellerer til både lattermuskler, holdånd og konkurrencegen. Dagens mest vindende hold annonceres under middagen. Mellem konkurrencerne vil der være en pause, hvor vi serverer kaffe, te og kage, og under konkurrencerne vil der være sat frugt, slik, øl, sodavand og kildevand frem til deltagerne.

Under og i mellem konkurrencerne har deltagerne mulighed for at nyde kaffe, te, kage, øl og vand.

18:00: Efter en dag fuld af oplevelser og frisk luft, serverer vores kok middag i Stakladen

Dagens mest vindende hold kåres under middagen.

20:00-?: Festen fortsætter, og jukeboksen eller vores musiker sikrer, at I danser til præcis den musik, I kan lide. Under hele festen er der fyret op i det store vildmarksbad, som står på terrassen udenfor Stakladen.

For eventuelt overnattende gæster serveres der morgenmad næste morgen.