Arrangement 1: “Kan du lege?”

Deltager antal: 30-250 personer.referencer

Arrangementet er meget velegnet til firmaer, som gerne vil have en aktiv dag i det fri, hvor formålet er at hygge sig sammen i anderledes rammer.

Det er en aktiv dag, hvor alle kan deltage uanset alder og fysik.

Program:

Vi kan hente jer i bus

11.30: I ankommer til Vrads Hede. Vrads Hede er en del af et stort fredet hedeområde, hvor man finder noget af Danmarks smukkeste natur. Vi serverer her kaffe, te, kage, øl og vand.

12:00: I er på forhånd opdelt i grupper. Hver gruppe får udleveret kort og kompas. Grupperne skal nu ved hjælp af kortet og kompasset finde frem til to destinationer. Der serveres forfriskninger undervejs.

13.00: Efter en “maraton” på ca. 3 km. ankommer I til den endelige destination, hvor frokosten står klar. Vi serverer forskellige slags sandwich.

14:00: Gruppevis skal alle nu igennem vores FodboldGolfbane (se www.fodboldgolf.net). Hvert hold får udleveret en trækvogn med forsyninger til turen rundt på banen (øl og vand).  Efterfølgende skal holdene nu dyste mod hinanden i et bredt udvalg af vore aktiviteter taget fra ”sport på afveje”, ”Robin Hood” og ”Kan du lege”. Holdene dyster mod hinanden i discipliner som polo på ”jernheste”, Cykel ræs, team rope pull, ”byg højest”, kuglespillet, longcar race, skiløb, prærie ræs, street basket, strandfodbold, høvdingebold og andre sjove og ”skæve” aktiviteter, som I kun kan opleve hos DitEvent.dk.

Under og i mellem konkurrencerne har deltagerne mulighed for at nyde kaffe, te, kage, øl og vand.

18:30: Efter en dag fuld af oplevelser og frisk luft, serverer vores kok middag i Stakladen

Dagens mest vindende hold kåres under middagen.

20:00-?: Festen fortsætter, og jukeboksen eller vores guitarist sikrer, at I danser til præcis den musik, I kan lide. Under hele festen er der fyret op i det store træbadekar, som står på terrassen udenfor Stakladen.

For eventuelt overnattende gæster serveres der morgenmad næste morgen.