Arrangement 2: “Prærievognsarrangement”

referencer
Deltager antal: 30-140 Personer

Dette arrangement har alt, og må og skal opleves. Arrangementet er spændende, udfordrende og lægger op til aktivt samvær med kollegerne. Her kombineres aktiviteter med prærievogne og heste. Tempoet varieres af deltagerne selv. Det er stadig i lighed med vore andre arrangementer for alle, uanset alder og fysik, og det er ligeledes ikke nødvendigt med forudgående kendskab til heste. Det er sikkert, at alle vil få en god dag, fuld af indtryk og oplevelser.

Se en video fra et prærievognsarrangement her!

Dagen ender med fest omkring bålet, i vores store Tippitelt og, hvis I ønsker overnatning kan det foregå i prærievogne og i lejrens telte. Det er desuden muligt at leje enkelte 6-mands hytter.

Program:

Kl. 11.30: Velkomst med information og holdopdeling. Prærievognene pakkes.

Kl. 11.45: Instruktion i påspænding af hesten for vogn og hestevognskørsel.

Kl. 12.00: Holdene skal nu selv påspænde hesten for prærievognen, og når alle hold er klar, drager hele karavanen “vestpå”  over stok og sten med deltagerne som kuske og med hjælp fra kyndige instruktører.

Kl. 13.30: Hele karavanen holder rast i områdets storslåede natur, hvor der serveres frokost.

Kl. 14.30: Efter frokost indledes dagens konkurrencer holdene imellem. Her konkurreres i bueskydning, riffelskydning, øksekast, spydkast, halmballestabling, hesteskokast, prærie ræs m.m. Der er muligt for alle, uanset alder og fysik, at deltage i konkurrencerne.

Kl. 16.30: Efter konkurrencerne spændes hestene for prærievognen igen, og karavanen drager videre mod den endelige destination: Tee-Pee Lejren.

Kl. 17.30: Vi ankommer til Tee-Pee Lejren. Hestene spændes fra vogn og lukkes ud på en fold, der støder op til lejerpladsen.

Kl. 18.00: Slagteren er nu klar med middagen, som selvfølgelig tilberedes i det fri. Vejret bestemmer om I spiser inde i den store opvarmede Tee Pee, eller om I sidder ude ved bålet. Dagens mest vindende hold kåres under middagen.

Kl. 20.00: Festen fortsætter og vores guitarist sørger for den helt rigtige stemning omkring bålet.Både før og efter middagen er der mulighed for at nyde et afslappende bad i vores opvarmede træbadekar. Vandet varmes op af en specialbygget brændeovn, der er placeret under vandlinien.

Der er mulighed for overnatning enten i prærievognene, shelters eller enkelte træhytter. For de overnattende gæster vil der blive serveret morgenmad næste morgen.