MiniGolf og Fodboldgolf Middelfart

Adresse: Staurby Skovvej 25, 5500 Middelfart

MiniGolf og Fodboldgolf Middelfart har inden for sæsonen åbent alle dage fra kl. 9.00 til 21.00, dog kun mens det er lyst. Sæsonen 2021 begynder d. 6. marts 2021.

KLIK HER FOR PRISER OG ÅBNINGSTIDER

Anlægget i Middelfart omfatter en 18 hullers FodboldGolfbane, der spilles i grupper af max. 6 personer for at sikre et godt flow i spillet. Det tager ca. 1,5-2 timer for en gruppe på 6 personer, at gå alle banens 18 huller.

Som noget helt nyt har vi her i 2021 tilføjet en 18 hullers MiniGolfbane på anlægget. Minigolf spilles i grupper á max. 4 personer, og det tager ca 1,5 time at gå banens 18 huller.

Når man har betalt i indgangen, må man frit benytte både FodboldGolfbanen og MiniGolfbanen. Fodbolde, golfbolde og golfkøller findes i indgangen sammen med scorekort til begge discipliner. 

I forbindelse med banerne er der desuden en delvist overdækket terrasse med borde, bænke og en grill til fri afbenyttelse for banens gæster. Ønsker man at benytte grillen, skal man selv medbringe kul, optænding og grillbestik.

Ved indgangen er der trækvogne, som kan bruges til at fragte mad og drikkevarer rundt på banens 18 huller.

Der er toiletter i forbindelse med terrassen, men ellers ingen mulighed for indendørs omklædning eller bad. 

Det er ikke tilladt at spille med fodboldstøvler.

Betaling skal foregå i indgangen inden man går ud på banen. Medbring venligst lige penge.

Vi modtager ikke betalingskort så medbring venligst lige kontant betaling når du benytter Fodboldgolf Pay & Play Middelfart.

Kontakt og reservation:

Man skal ikke reservere tid på banen. Der er plads til mere end 100 spillere på banen ad gangen, og der forekommer sjældent mere en 5 – 10 minutters ventetid ved start.
Har du spørgsmål så send evt. en mail til nanna@ditevent.dk eller ring på tlf. 2982 4241.

Ønsker du at benytte vores øvrige fodboldgolfbaner, finder du dem her:

Fodboldgolf Odense

Fodboldgolf og AdventureGolf Silkeborg