Fodboldgolf Pay & Play Middelfart

Adresse: Staurby Skovvej 25, 5500 Middelfart

Fodboldgolf Pay & Play Middelfart har inden for sæsonen åbent alle dage fra kl. 9.00 til 21.00, dog kun mens det er lyst. Sæsonen 2021 begynder d. 6. marts 2021.

KLIK HER FOR PRISER OG ÅBNINGSTIDER 

Banen er en 18 hullers FodboldGolfbane og spilles i grupper af max. 6 personer for at sikre et godt flow i spillet. Det tager ca. 1,5-2 timer for en gruppe på 6 personer, at gå alle banens 18 huller.

Anlægget har desuden en 7 hullers børnebane, der er omkranset af den store bane. Hullernes længde og udformning gør den velegnet til leg og spil for de mindre børn.

I forbindelse med banerne er der desuden en delvist overdækket terrasse med borde, bænke og en grill til fri afbenyttelse for banens gæster. Ønsker man at benytte grillen, skal man selv medbringe kul, optænding og grillbestik.

Ved indgangen er der trækvogne, som kan bruges til at fragte mad og drikkevarer rundt på banens 18 huller.

Der er toiletter i forbindelse med terrassen, men ellers ingen mulighed for indendørs omklædning eller bad.

Ved ankomst modtager hver spiller en fodbold og et scorekort, hvorpå hver spillers resultater skrives ned i løbet af banens gennemgang. Det er ikke tilladt at spille med fodboldstøvler.

Betaling skal foregå i indgangen inden man går ud på banen. Medbring venligst lige penge.

Grupperabat for grupper på 10 personer eller mere – 10%

Skole/institution/klub rabat mandag – torsdag – 20% 

Vi modtager ikke betalingskort så medbring venligst lige kontant betaling når du benytter Fodboldgolf Pay & Play Middelfart.

Kontakt og reservation:

Man skal ikke reservere tid på banen. Der er plads til mere end 100 spillere på banen ad gangen, og der forekommer sjældent mere en 5 – 10 minutters ventetid ved start.
Har du spørgsmål så send evt. en mail til Info@FodboldGolf.net

Ønsker du at benytte vores øvrige fodboldgolfbaner, finder du dem her:

Fodboldgolf Odense

Fodboldgolf og AdventureGolf Silkeborg