Oplevelsen

En lise for sjælen, for både børn og voksne

En prærievognsferie i den smukke natur ved Himmelbjerget og Silkeborgskovene er en lise for sjælen, for både børn og voksne. Samværet med hinanden og de godmodige, rolige heste er sjovt, hyggeligt, praktisk og meget, meget enkelt. Man behøver ikke at have forstand på heste for at kunne deltage. Det er den smukke natur og Jer selv, der sætter dagsordenen. 

Om dagen ligger naturen der omkring Jer som én stor eventyrlig legeplads, der lokker med alverdens udfordringer – lige fra fisketure til klatring og hulebygning. Væk er stress, jag og faste klokkeslet. Og kun hestenes vrinsk, fuglenes fløjt og Jeres egen latter høres, når I drager afsted i prærievognene. 

Om aftenen, når hestene græsser i deres fold og tusmørket sænker sig over lejrpladsen, er lejrbålet det hyggelige samlingspunkt. Jeres trætte og glade ansigter lyser op i skæret fra bålet, mens I tilbereder et godt måltid over bål eller på stormkøkken, får en dram, synger et par sange og måske klimter lidt på en medbragt guitar. Og når I går til køjs i telt eller prærievogn, er det med sikker forvisning om, at I har givet Jer selv og familien en helt speciel og dejlig oplevelse.

Husk at læse “praktisk info” inden bestilling