Praktisk info

Hvem kan tage på ferie i en prærievogn?

Alle kan lære at køre en hestevogn, og vi giver jer en grundig instruktion inden afgang. Vi kræver, at der er to voksne, der er i stand til aktivt at deltage i det praktiske arbejde med klargøring og kørsel med vores hestevogne.  Det er ikke nødvendigt at have erfaring med håndtering af heste på forhånd. Dog er det vigtigt, at man ikke er bange for heste.

Faciliteter
I Prærievognen er der bord og bænke, som bruges som sovepladser om natten. Når bordet i midten er slået ned, er der et soveareal på ca. 180 x 300 cm. Ofte vælger man at indrette sig, så to personer sover på tværs af vognen mens 3 personer sover på langs. Der følger desuden et 2-3 personers telt med i vognen, hvis man ønsker at dele sig op.

IMG_0599IMG_0607

 I vognene er der stormkøkkener, køkkengrej, service til 5 personer, køleboks, vanddunk og foder til hesten. Det eneste I selv skal medbringe er proviant og personlig udrustning. Undervejs er der mulighed for indkøb. På lejrpladserne er de eneste faciliteter, der forefindes, en vandhane, primitivt toilet, bålplads, grill, borde og bænke og brænde. I skal være forberedte på at være langt fra “civilisationen”. Dog er der mulighed for “rigtigt bad” og toilet flere gange på turen.

 

Hvis man ønsker det kan man leje en ekstra hest, som kan bruges til ridehest. Læs mere om ridehesten her