Ugeture: Prærievognsferie på egen hånd 

Se også: Guidet tur Weekendtur

I ankommer til DitEvent, hvor I mødes med de andre familier, der skal af sted på samme afgangsdag (lørdag eller mandag) Når alle har pakket deres hestevogn, er der fælles instruktion i hestevognskørsel og håndtering /pleje af hestene. Herefter får hver enkelt familie individuel instruktion og træning i hestevognskørsel. Herefter bliver I sendt af sted én familie ad gangen. Forplejning er ikke inklusiv i prisen for en prærievognsferie på egen hånd.

Se en turbeskrivelse for en ugetur i prærievogn her

Turen starter
Turen starter i Silkeborg, hvor I får Jeres heste, en vogn med plads til 5 personer og et detaljeret kort med
beskrivelse af ruten. Når I har fået en grundig instruktion i hestevognskørsel og pleje af hesten, er turen Jeres! I kan ikke tage fejl af ruten og mødes iøvrigt med alle de andre prærievogne på den fælles lejrplads om aftenen.

De daglige køreture er forholdsvis korte(to til fem timer). Har man lyst, kan man leje en ekstra ridehest, som man medbringer på turen. Ridehesten kan bruges til at ride på, når den er bundet til vognen i løbet af den daglige køretur. Hestene skal strigles og plejes før og efter køreturene, men det er let at lære. Ellers klarer hestene i det store hele sig selv, når de er spændt fra. I folden har de alt det græs, de behøver.

Husk at læse “praktisk info” inden bestilling

Klik her for at gå til “Bestil Ferie”