DSC01498DSC01499IMG_0093

 

 

 

 

 

Leje af selskabslokale ”Stakladen” med tilhørende køkken.

Stakladen er et rustikt og hyggeligt selskabslokale med hvidkalkede kampestensmure, højt til loftet, sand på gulvet og smedejernslysekroner med levende lys. Lige uden for lokalet er der terrasseområde med borde, bænke, parasoller og bålfad.

I umiddelbar forbindelse med lokalet findes køkkenfaciliteterne, der indeholder alt, hvad I har brug for til tilberedning og anretning af maden samt alt det nødvendige service til opdækning og servering.

Ved leje af Stakladen har man desuden fri adgang til FodboldGolfbanens faciliteter, som omfatter den store 18 hullers FodboldGolfbane, Beach Volley, Basket, Strandfodbold, Petanque, udendørs poolbord samt bordfodbold.

 Med mindre andet er aftalt, råder I over lokalet og de tilhørende køkkenfaciliteter fra kl. 11:00 den pågældende dag til kl. 9:00 den efterfølgende dag. Hvis I har brug for lokalet før kl. 11:00 eller skal bruge længere tid den efterfølgende dag, gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at finde et overtagelses/overdragelsestidspunkt, der passer til jeres planer.

Lokalerne skal afleveres rengjorte. Dvs. at træbordene i Stakladen skal være tørret af, lammeskindene rystede og div. papir, kapsler og lign. skal være samlet op af gulvsandet.

I køkkenet skal al service og køkkenredskaber være rengjorte og sat på plads, og gulv og borde skal være vaskede grundigt af.

I forbindelse med opvask af service er det vigtigt, at bestik og glas bliver tørret grundigt af efter opvask, så der ikke efterlades kalkpletter mm. på glas og bestik.

Ved reservation af dato for leje af lokale opkræves et depositum på kr. 3.000,00. Depositum returneres efter arrangementet, hvis der ikke for udlejer har været omkostninger til rengøring eller udbedring af skader på lokaler eller inventar.

14 dage inden arrangementet opkræves lejeprisen på kr. 8.000,00 pr. døgn (11:00 – 9:00).

Der er mulighed for tilkøb af opvask og rengøring.

Tæt på terrassen ligger vores 5 campinghytter med 6 sovepladser i hver. Her til hører baderum og udekøkken. Pris for leje af en hytte er kr. 600,00 pr. døgn.