EN DAG PÅ PRÆRIEN

Deltager antal: 30-250 personer. Tag kollegerne med ud i den skønne natur, hvor I skal dyste mod hinanden i en masse aktiviteter inspireret af ”Det Vilde Vesten”. Aktiviteter, hygge, middag og evt. fest holdes i det naturskønne område på og omkring vores store TeePee lejr. Der er aktiviteter for alle uanset alder og fysik.

Forslag til program:

Vi kan hente jer i bus.

11:30 I ankommer til vores store TeePee lejr, hvor vi byder velkommen med kaffe, te, øl, sodavand og kildevand. Vi informerer om dagens program, og herefter begynder aktiviteterne. I er på forhånd delt op i hold og skal nu dyste mod hinanden i aktiviteter som lassokast, øksekast, prærieræs, bueskydning, halmballestabling, hesteskokast, søm i blok, hesteløb og meget, meget mere. Alle aktiviteterne er instruktørstyrede. Aktiviteterne er fordelt ud over dagen i 3 heats. Under og mellem konkurrencerne vi der være sat øl, sodavand og kildevand frem til deltagerne.

12:00-13:00 1. Heat: Holdene dyster mod hinanden på vores store naturskønne eventområde.

13:00 Alle samles til frokost bestående af lækre frokostwraps eller sandwich og kølige drikkevarer.

13:30-14:30 2. Heat: Konkurrencerne fortsætter og holdene dyster om at blive dagens mest vindende.

14:30 Alle samles til kaffe, te og kage.

15:00-16:00 3. Heat. Det er nu sidste chance for at få point i kampen om at blive dagens mest vindende hold. 

16:00-18:00 Mens vi tæller pointene op og gør klar til aftenens arrangement, er det tid til ”fri leg”. Det er muligt at gå en runde på vores 18 hullers FodboldGolfbane og vores 12 hullers AdventureGolfbane. Det er også muligt at slappe af på TeePee lejren, hvor vi sørger for at der er rød- og hvidvin, øl, sodavand og vand på buffeten.

18:00 Alle samles på TeePee lejren, hvor kokken er klar med den store Grillbuffet. Der er tændt op i bålet og det store vildmarksbad er ved at blive varmet godt op. Vi sørger for at der er fyldt godt op på drikkevarebuffeten under hele aftenens arrangement. Dagens mest vindende hold vil blive kåret under middagen, og I kan evt. medbringe en gave til de heldige vindere.

Efter middagen vil der blive sat kaffe, te og lidt sødt frem på buffeten. Vores musiker kan evt. sørge for den helt rigtige stemning på lejren, og det er også muligt at nyde en cognac og en cigar i det store vildmarksbad.

23:00 Arrangementet er slut.

For eventuelt overnattende gæster serveres der morgenmad næste morgen.

Hvad siger vores kunder?

Skriv til os

sukses303
senang303
sukses303
horus303
sboku99
spesial4d
amarta99
joinbet99