KICK OFF ARRANGEMENT

Inspirér medarbejderne og præsenter den ny strategi, de sidste nye produkter eller de nyeste tal i unikke og uformelle rammer, og rund dagen af med aktiveter, der appelerer til både lattermuskler, holdånd og konkurrencegen.

Forslag til program:

9:30 I ankommer til DitEvent. I vores hyggelige “Staklade” bliver I budt velkommen med friske rundtykker, kaffe, te og kildevand. Formiddagen er jeres egen, og til jeres mødeaktiviteter sørger vi for kaffe, te, kildevand og frugt til deltagerne.

13:00 Vi serverer forskellige slags sandwich, øl, sodavand og kildevand. Hvis vejret tillader det, er det muligt at nyde frokosten på terrassen.

Deltagerne er på forhånd opdelt i hold og efter frokosten skal holdene dyste mod hinanden i en masse sjove og skæve instruktørstyrede aktiviteter, hvor både kreativitet og lattermuskler bliver motioneret.i forskellige aktiviteter. Dagens aktiviteter kan sluttes af med en runde på vores store AdventureGolf/FodboldGolfanlæg.

I mellem konkurrencerne vil der være en pause, hvor der serveres kaffe, te og kage, og under konkurrencerne vil der være sat frugt, slik, øl, sodavand og kildevand frem til deltagerne.

18:00 Dagens aktivteter er slut, og der er nu mulighed for omklædning inden aftenens arrangement.

19:00 Kokken er nu klar med den store grillbuffet bestående af barbeque marineret nakkefilet, helstegt kalveculotte, kyllingefilet og frankfurter med tilbehør af ovnstegte kartofler, blandet salat og baguettes med smør. Her til serveres der rød- og hvidvin, øl, sodavand og kildevand fra drikkevarebuffeten.

Dagens mest vindende hold vil blive kåret under middagen, og I kan eventuelt medbringe en gave til de heldige vindere.

Efter middagen sørger vores musikere for den helt rigtige stemning, og der vil blive sat kaffe og te frem på buffeten.

23:00 Der serveres natmad bestående af frankfurtere med brød.

Det er muligt at arrangere overnatning i vore 6 mands bjælkehytter.

Ovenstående er blot ét forslag til et vellykket kick off arrangement og kan naturligvis passes til efter jeres ønsker og behov.

Skriv til os