EVENT AFTER WORK

Står I lige og mangler den perfekte afrunding på en dag, hvor hele personalegruppen har siddet ned til kursus, kollektionsgennemgang, salgsmøder eller andre faglige aktiviteter er dette arrangementet for jer. Det handler om at komme ud og “lege” og have få en sjov og uformel afslutning på dagen. Arrangementet er velegnet til personalegrupper fra 10-150 personer, og alle kan deltage uanset alder og fysik.

Forslag til program:

Vi kan hente jer i bus.

Kl. 16.30 I ankommer til DitEvent, hvor vi byder velkommen med kaffe, te, øl, sodavand og kildevand, og informere om aftenens program.

Kl. 16.45 I er på forhånd opdelt i hold, og skal nu dyste mod hinanden i et bredt udvalg af vores aktiviteter så som longcar race, skiløb, prærie ræs, team rope pull, ”byg højst” fresbee golf, kuglespillet, cykel ræs og andre sjove og ”skæve” aktiviteter, som I kun kan opleve hos DitEvent.dk. Under aktiviteterne vil der være sat øl, sodavand, kildevand, frugt og slik frem til deltagerne.

Kl. 18.30 Efter en sjov og aktiv eftermiddag med kollegerne serverer vores kok grillbuffet med tilbehør i vores hyggelige ”Staklade”. Til middagen serveres der rød- og hvidvin, øl, sodavand og kildevand fra drikkevarebuffeten.

Dagens mest vindende hold kåres under middagen, og I kan eventuelt medbringe en gave til de heldige vindere.

Kl. 20.30 Arrangementet er slut.

Skriv til os