FIRMAEVENT STR. XXL

Fra 150 til 400 deltagere.

Det kan være en udfordring at skabe et spændende og dynamisk arrangement for store medarbejdergrupper, men denne udfordring tager vi gerne på vore skuldre. Arrangementet er skræddersyet til større virksomheder, som ønsker at holde et anderledes, sjovt og aktivt personalearrangement.

Udtalelse fra LINCO FOOD SYSTEMS A/S 2015: “….1000 tak for et fantastisk godt arrangement….Alt var super arrangeret og alt klappede bare som det skulle – så KÆMPE stor ros til jer og jeres team herfra! Vi har også fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kolleger, selv de, der fra starten måske var lidt skeptiske, fordi vi aldrig før har prøvet sådan et arrangement. Så vi har stadig smil helt op til ørerne her.”


I er på forhånd delt op i hold á 10-12 personer. Holdene er yderligere delt ind i tre store grupper. I løbet af dagen skal de tre grupper igennem tre forskellige events, hvor holdene dyster indbyrdes i mange forskellige discipliner som eksempelvis lassokast, prærieræs, FodboldGolf, Løbecykler, spydkast, tørsvømning og mange andre sjove og skæve aktiviteter. Alle kan deltage uanset alder og fysik, og alle får med sikkerhed brug for både lattermuskler, kreativitet og sportsånd.

De tre Events er:

1. Event: “Sport på afveje”, hvor holdene blandt andet introduceres for “tørsvømning”, frisbee golf, Team Stylter og meget andet.

2. Event: AdventureGolf på Nordeuropas største AdventureGolfanlæg eller FodboldGolf, hvor golfkøllen og golfbolden er skiftet ud med et par “gode” ben og en fodbold på vores 18 hullers FodboldGolfbane.

3. Event: “STOMP”: Musikals teambuilding med konservatorieuddannet instruktør.

Forslag til program:

11:30 I ankommer til DitEvent. Vi byder velkommen med forskellige slags sandwich, øl, sodavand og kildevand og introducerer deltagerne til dagens program.

12:30 Grupper fordeler sig ud til de forskellige events.

14:00 I teltet serveres der kaffe, te, kage, øl, sodavand og kildevand

14:30 Grupperne skifter event.

16:00 Der er pause i teltet, hvor der serveres kolde drikkevarer, frugt og slik

16:30 Grupperne skifter event.

18:00 Middagen er klar i teltet. Hertil serveres der rød- og hvidvin fra drikkevarebuffeten og dagens mest vindende hold kåres under middagen.

20:00 Festen fortsætter og vore musikere sikrer at stemningen er i top efter en dag med masser af grin og gode oplevelser.

23:00 Arrangementet er slut.

Dette er blot ét forslag til  et et vellykket personale arrangement i str. XXL og kan naturligvis tilpasses jeres individuelle behov og ønsker.

Hvad siger vores kunder?

Skriv til os