EVENT UD AF HUSET

Har I brug for at komme ud af mødelokalet og lave noget aktiv teambuilding i forbindelse med jeres konference, salgs kickoff, seminar eller bare inden aftenens firmafest, kan vi komme til jer.

Hos DitEvent.dk har vi 20 års erfaring i at tilrettelægge og afholde teambuildingaktiviteter for alle slags medarbejdergrupper fra 15 – 400 personer.

Alt vi skal bruge er et areal på ca. 500 m2. Vi stiller en masse sjove og ”skæve” aktiviteter og games op, der passer til jeres antal og behov, og der vil være noget for alle uanset alder og fysik.

Aktiviteterne har alle et element af teambuilding, og alle deltagere får med sikkerhed rørt både lattermuskler og konkurrencegen.

Som oftest vil der være tale om to timers aktivitet, hvor deltagerne er delt op i hold, der dyster mod hinanden på skift om at blive dagens mest vindende.

Ring eller skriv til os og få et uforpligtende forslag til jeres næste event. Læs evt. vores anmeldelser på Trustpilot eller gå på opdagelse i vores referencer og se, hvad andre kunder har sagt om vores arrangementer.

Skriv til os