“KAN DU LEGE?”

Deltager antal: 30-250 personer.

Arrangementet er meget velegnet til firmaer, som gerne vil have en aktiv dag i det fri, hvor formålet er at hygge sig sammen i anderledes rammer.

Det er en aktiv dag, hvor alle kan deltage uanset alder og fysik.

Forslag til program:

Vi kan hente jer i bus

11.30: I ankommer til DitEvent.dk. Deltagerne er på forhånd delt ind i hold, og efter en kort introduktion begynder dagens program. Holdene skal nu dyste mod hinanden i en masse sjove og ”skæve aktiviteter der appellerer til både lattermuskler, holdånd og konkurrencegen. Dagens mest vindende hold annonceres under middagen. Under konkurrencerne vil der være sat frugt, slik, øl, sodavand og kildevand frem til deltagerne.

13:00 Alle holdene mødes på terrassen ved Stakladen. Vi serverer nu forskellige slags sandwich, øl, sodavand og vand. Alt efter vejret kan frokosten nydes på terrassen eller inde i Stakladen.
 
13:30  Holdene dyster videre i de instruktørstyrede konkurrencer.
 

15:00 Vi serverer kaffe, te og kage på terrassen.

15:30 Efter kaffepausen er det nu tid til at gå en runde på vores AdventureGolfbane eller FodboldGolfbane. Vi har på forhånd sørget for trækvogne med kølige drikkevarer til turen rund i området. Når holdene er færdige, har deltagerne mulighed for at hygge sig med anlæggets øvrige faciliteter, som bla. omfatter petanque, beach volley, bordtennis og flere andre aktiviteter. Man kan også blot slappe af på terrassen, hvor vi fra drikkevarebuffeten serverer kølig hvidvin, rødvin, øl, sodavand og kildevand.

18:00: Efter en dag fuld af oplevelser og frisk luft, serverer vores kok middag i Stakladen

Dagens mest vindende hold kåres under middagen.

20:00-?: Festen fortsætter, og musikanlægget eller vores musiker sikrer, at I danser til præcis den musik, I kan lide. Under hele festen er der fyret op i det store vildmarksbad, som står på terrassen udenfor Stakladen.

For eventuelt overnattende gæster serveres der morgenmad næste morgen.

Hvad siger vores kunder?

Skriv til os